Pripovedovalci Lahko noč, nestrpnost!

Pripovedovalci Lahko noč, nestrpnost!

Za projekt Lahko noč, nestrpnost! so se v vlogi pripovedovalcev izkazali priznani slovenski igralci Jurij Souček, Boris Cavazza, Milena Zupančič, Jožica Avbelj in Ivo Ban.

Glas Jurija Součka je spremljal že mnoge otroške vsebine. Na televiziji je dolga leta zabaval najmlajše gledalce v znanih risankah kot sta Palček Smuk ter Pipi in Melkijad.

Večkrat nagrajen igralec in režiser Boris Cavazza se je v svoji karieri spopadal z zelo raznolikimi vlogami. Vzporedno z uprizarjanjem gledaliških junakov se je dokazoval tudi v filmski industriji.

Dramska igralka osupljivega razpona Milena Zupančič je za svoja dela prejela najprestižnejše nagrade. Odigrala je že več kot 120 gledaliških vlog in posnela več kot 30 filmov.

Priznana slovenska in filmska igralka Jožica Avbelj se je že od začetka kariere spopadala z zahtevnimi ženskimi vlogami. Uprizarjala je velike slovenske junakinje, gostovala pa je tudi v tujini.

Ivo Ban, priznan gledališki in filmski igralec, je v svoji karieri deloval tudi kot ravnatelj SNG Drama Ljubljana. S svojo igro je oblikoval številne like in bil za marsikatero vlogo tudi večkrat nagrajen.

Pripovedovalci Lahko noč, nestrpnost!
Pripovedovalci bodo veseli pisma ali risbice tvoje najljubše Lahkonočnice.